Retseptid | Kasemahlajook värskendavaks kokteiliks!
Sisuturundus
Eestimaisest kasemahlast saab suurepärase karastusjoogi. | ÖselBirch

Kasemahlaga kokteil on mõnusalt kerge jook grilli kõrvale, vaheldusrikkust ja värskendust pakub see aga iga sooja ilmaga suurepäraselt.

Naturaalsed ÖselBirchi kasemahlajoogid on madala suhkrusisaldusega ning sobivad janu kustutamiseks nii otse pudelist kui ka kokteili sees. Pudelis peitub lisaks heale maitsele ka terve ports kasemahlale omaseid vitamiine. Nii on jook tervislik alternatiiv suhkrurohketele karastusjookidele. Börchi tooted on valmistatud kodumaise kasemahla baasil.

Kasemahlajooke leidub poeriiulitel eri maitsetega: HÄPU on naturaalselt hapendatud säilitusaine- ning suhkruvaba karastusjook, mille karge ja hapukas mekk sobib hästi kokteilide sisse. Poeriiulitelt leiab ka Börchi piparmündimaitsega Möhhiito, ingveri- pohla lisandiga joogi Inge ning astelpaju, rabarberi või arooniaga maitsestatud joogid.

ÖselBirchi mokteilid ehk alkoholivabad kokteilid:

Kasemahla Cooler
 

kasemahla_cooler.jpg

Kasemahla Cooler.
ÖselBirch

Vaja läheb:

25 ml laimimahla
25 ml apelsinimahla
25 ml granadilli siirupit
ÖselBirch HÄPU  
Kaunistuseks: viiluke apelsini või ½ granadilli

Valmistamine:

Raputa kõik koostisained peale kasemahla koos jääga šeikeris ning kurna kokteil läbi sõela kokteiliklaasi, mis on eelnevalt jääga täidetud.
Täida klaas ÖselBirch hapendatud kasemahlaga ning serveeri apelsini viilu või granadilliga.


ÖselBirch Limonaad

oselbirch_lemonade.jpg

Lihtsasti valmiv limonaad.
ÖselBirch

Vaja läheb:

25 ml sidrunimahla
Veidi suhkrusiirupit
ÖselBirch HÄPU
Kaunistuseks: viiluke sidrunit

Valmistamine:

Raputa sidrunimahl ja suhkrusiirup šeikeris segamini ning seejärel kurna kokteil läbi sõela jääga täidetud kokteiliklaasi.
Täida klaas ÖselBirch kasemahlaga ning serveeri sidruniviiluga


Marja-Mündi Limps

kase_mundi_limps.jpg

Mündine limonaad.
ÖselBirch

Vaja läheb:

½ laimi
2-3 maasikat
3-4 värsket mündi lehte
Veidi suhkrusiirupit
ÖselBirch HÄPU

Valmistamine:

Lõika laimi pool neljaks ja lisa koos viilutatud maasikate ning suhkrusiirupiga klaasi põhja. Tambi segu õrnalt katki.
Aseta mündilehed peopesale, lajata teise peopesaga mündilehtedele ning lisa need klaasi. Täida klaas ¾ ulatuses jääga ning sega kergelt läbi.

Täida klaas ÖselBirch kasemahlaga, lisa veel natuke jääd ning serveeri värske mündiga

Nipp: Tee limps kannu ning rõõmu jagub rohkematele!

Retseptide autor: Henry Morgan.

* ÖselBirchi naturaalseid kasemahlajooke saab osta Tallinna Kaubamajast ning Prismadest, Rimi Talu Toidab riiulitelt, ökopoodidest, SPAdest  ja kohvikutest üle Eesti.

oselbirch_muugikohad-_pilt_kai_greenbaum.jpg

Erinevad maitsed pudelis.
ÖselBirch

Tutvu ÖselBirchi toodetega ka lähemalt: www.oselbirch.com

Artikli märksõnad