Kontrastid keelel - peekonimuffinid

Ingrid Lepp
Peekonimuffinid. | Shutterstock

Arvatavalt on november üks väga töine ja kiire kuu. Ilm ka juba selline, et pole ööl ega päeval vahet. Et elu ikka kenasti tasakaalus oleks ja halli rutiinitampimisse ei vajuks, vajame kontrastiks midagi üllatavalt vaheldusrikast. Kuidas sulle meeldiksid peekonimuffinid.

8 tk
Tarvis läheb:

100 g võid
4 viilu peekonit hakituna
1 sibul peeneks hakituna
200 g jahu
peotäis peterselli hakituna
100 g riivitud parmesanjuustu
100 g riivitud (Eesti) juustu
2 muna
200 ml piima
1 tl suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola

Määri kaheksa muffinivormi või -paberit võiga.

Sulata või pannil, pruunista selles peekon.

Sega omavahel jahu, sool, suhkur, küpsetuspulber, petersell, sibul ja riivitud juustud.

Vispelda või, peekon, munad ja piim kokku ning kalla jahusegusse.

Sega taigen valmis ning kalla vormidesse.

Küpseta 200º ahjus kuldpruuniks (umbes 20 minutit) ning serveeri soojalt koos võiga.

Sarnased artiklid